De grootste website voor zelfhulpboeken en -producten         
 
boeken waar je beter van wordt
Download gratis eboeken en
blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en ander nieuws. Klik hier.
  Home | Nieuw| | Video's| | Ontmoet de auteur           
Uitgebreid zoeken
|  


Ontmoet de auteurs

Alles wat je tot nu toe hebt bereikt is hoogstwaarschijnlijk gegaan via boeken en mondelinge overdracht (denk aan onderwijzers, schoolklas, colleges, cursussen, etc.)
Het is net als bij je rijbewijs: na je schooltijd/collegetijd begint het leren pas echt.
Daarom is het zo belangrijk om te blijven investeren in jezelf door bijv. goede boeken te lezen of door naar seminars te gaan. Schrijvers te ontmoeten die tientallen jaren een bepaalde materie hebben bestudeerd. En die tientallen jaren, vaak gecombineerd met een boek voor jou samenvatten in 1 dag.
Daarom moet je de stekker er niet uittrekken, maar "ingeplugd" blijven. Vandaar onderstaande informatie.

Organiseer je een seminar - of weet je een seminar - met een schrijver waarvan wij op deze website een boek promoten, laat het ons weten.

Deze pagina wordt één maal per maand geüpdatet, er kunnen dus reeds vervallen evenementen in staan.


Introductie boek Bulletproof Voedingsplan

Op zaterdag 4 november 2017 zullen we een gloednieuw boek toelichten tijdens een lezing in het van der Valk hotel de Witte Bergen te Eemnes.

Het boek dat geintroduceerd wordt heeft de titel: Het Bulletproof voedingsplan.

Zoals bij zo vele boeken zit ook hier weer een schitterend verhaal achter:
In 1995 was de auteur, Dave Asprey, destijds midden 20, een jonge, succesvolle ondernemer en door zijn bedrijfsactiviteiten zelfs al een Silicon Valley-multimiljonair. Hij had slechts één probleem: hij woog 135 kg, at en leefde zeer ongezond en hem was rond zijn dertigste door z’n dokter voorspeld dat hij binnen afzienbare tijd dood zou gaan, tenzij hij het een en ander zou veranderen.

Na veel geld en tijd te hebben geïnvesteerd werd het Dave duidelijk dat wat hij at en dronk direct van invloed was op zijn fysieke lichaam en zelfs zijn gedachten.
“Je voedingspatroon is bepalend voor je gewicht, IQ, stressniveau, kans om een ziekte te krijgen, fysieke prestaties, veroudering en zelfs je wilskracht”, aldus Dave.

Het resultaat van zijn speurtochten en investeringen is het Bulletproof-voedingsplan. Omdat dit voedingsplan hem zo geholpen heeft - misschien zelfs wel zijn leven heeft gered - is hij het met andere mensen gaan delen.
Inmiddels zijn er wereldwijd Bulletproof voedingscoaches, opgeleid door Dave Asprey.

Dat is geen goedkope en snelle cursus en in Nederland/Belgie zijn er nu 3.
Tijdens deze middag stellen wij je aan 2 gecertificeerde Bulletproof coaches voor.
Ze zullen je o.a. vertellen wat zij hebben geleerd om je gezondheid Bulletproof te houden of weer te laten worden. Tevens hebben we een boerin in ons midden, die gaat vertellen waarom het zo belangrijk is dat als je zuivel gebruikt, hetgeen de meeste van ons doen in de vorm van kaas, melk, boter, yoghurt, dat het belangrijk is welke kaas je eet, welke melk je drinkt, etc. De zuivel in de supermarkt heeft namelijk weinig tot geen voedingswaarde ... dat is er allemaal uitgehaald.

Al met al, het belooft weer een ouderwetse, zeer informatieve Succesboeken middag te worden. (Digitale) toegangskaarten zijn hier te bestellen.

N.B.   De aankoopnota (de factuur nadat je hebt betaald) is je toegangskaart!
Dus print je factuur uit en deze meenemen!

Programma
De zaal is open om 12.00
De lezing start om 13.00 en zal ± 17.00 u. eindigen met tussendoor een pauze.


Lezingen van Ger Lodewick

Sinds 1996 houdt het thema orgaandonatie en -transplantatie Ger Lodewick bezig. Had hij vroeger het ouderwetse donorcodicil op zak, nu heeft hij zich bewust laten registreren als niet-donor [keuze 2] in het donorregister.
De voorlichting van de overheid dient verregaand verbeterd te worden. De alles verhullende en misleidende pro-orgaandonatie-campagnes die regelmatig over ons uitgestrooid worden, dienen in de huidige vorm te stoppen. Er dient volledige informatie te worden gegeven.

Over dit onderwerp heeft hij het boek Wat je over orgaandonatie zou moeten weten geschreven. Daarnaast geeft hij regelmatig interactieve lezingen en als hij wordt uitgenodigd neem hij deel aan workshops en gesprekken hierover.

Ger geeft lezingen op de volgende data:

3 november 2017 Afferden (Gld)
Van Heemstraweg 38
Meer info: Jacolien Vos - info@jacolienvos.nl
20.00 - 22.30 u

12 november 2017 Naarden
Meentweg 9
Meer info: Marlgreet van Galen - jmgaalen@xs4all.nl
10.30 - 13.00 u


Gratis nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alle nieuwe uitgaven?
Wij betalen de verzendkosten
• orders boven € 20,- (incl. BTW)
• uitsluitend in NL
• (zie verder alg.voorw.)
Onze nieuwste uitgaven
Top 20 verkochte boeken
Boeken die je niet leest, helpen niet
•  Opmerkingen/vragen?
   laat het ons weten
•  Een eigen boek schrijven
   •  Media/Pers
•  Eerdere nieuwsbrieven
•  Partner worden
•  Zakelijk - Boekhandel
•  Alg. Voorwaarden
•  Privacy Policy
•  Disclaimer
•  Contact
•  Missie & Passie
   Powered by MostWorld
Disclaimer

De boeken en producten op Succesboeken.nl worden niet aangeboden voor diagnose, genezing, behandeling, vermindering of het voorkomen van welke ziekte of aandoening dan ook.
Wij bevelen de klanten en lezers ten sterkste aan om ongemakken, aandoeningen en/of ziekten te bespreken met een medisch bekwaam professional.