De grootste website voor zelfhulpboeken en -producten         
 
boeken waar je beter van wordt
Download gratis eboeken en
blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en ander nieuws. Klik hier.
  Home | Nieuw| | Video's| | Ontmoet de auteur           
Uitgebreid zoeken
|  


Ontmoet de auteurs

Alles wat je tot nu toe hebt bereikt is hoogstwaarschijnlijk gegaan via boeken en mondelinge overdracht (denk aan onderwijzers, schoolklas, colleges, cursussen, etc.)
Het is net als bij je rijbewijs: na je schooltijd/collegetijd begint het leren pas echt.
Daarom is het zo belangrijk om te blijven investeren in jezelf door bijv. goede boeken te lezen of door naar seminars te gaan. Schrijvers te ontmoeten die tientallen jaren een bepaalde materie hebben bestudeerd. En die tientallen jaren, vaak gecombineerd met een boek voor jou samenvatten in 1 dag.
Daarom moet je de stekker er niet uittrekken, maar "ingeplugd" blijven. Vandaar onderstaande informatie.

Organiseer je een seminar - of weet je een seminar - met een schrijver waarvan wij op deze website een boek promoten, laat het ons weten.

Deze pagina wordt één maal per maand geüpdatet, er kunnen dus reeds vervallen evenementen in staan.


Een Health Seminar met David Wolfe op zaterdag 10 juni 2017

David Wolfe is een absolute topexpert op het gebied van natural health, natural beauty, voeding, kruiden, rawfood en organische superfoods. Hij is voortdurend betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen op deze gebieden.

Daarom is Succesgids supertrots dat het hen gelukt is om op 10 juni David Wolfe na 3 jaar terug te halen naar Nederland.

David Wolfe gaat in op wat hij de afgelopen 3 jaar heeft ontdekt en nieuwe onderwerpen zoals een revolutionaire methode voor Reversed Aging komen uitgebreid aan bod.

The Best Day Ever
Met zijn enorme passie voor het inspireren van mensen om “The Best Day Ever” te hebben, heeft David Wolfe de harten van honderdduizenden mensen over de hele wereld geraakt. Hij is een levend voorbeeld van wat het betekent om te doen wat je zegt op de weg naar steeds hogere niveaus van natural health en peak performance.

Zaterdag 10 juni 2017

Voor meer informatie:

Klik op de volgende link: http://succesgids.nl/david-wolfe-succesboeken/

Datum: 10 juni 2017
12.30 uur - Registratie
13.30 uur - Aanvang
18.00 uur - Einde
Locatie: Borchland, Borchlandweg 6-10, 1114 BD Amsterdam-Duivendrecht

Het organisatiebureau Succesgids heeft David Wolfe naar Nederland gehaald. Succesboeken.nl is de uitgever van de Nederlandse boeken van David Wolfe en een promotor van dit evenement.


Ontmoet Stedman Graham, Joseph Oubelkas en Charles Ruffolo tijdens het Identity Leadership Seminar op vrijdag 23 juni 2017

Stedman Graham is een wereldberoemd spreker op het gebied van diversiteit, ondernemerschap, leiderschap en topprestaties en heeft het podium gedeeld met wereldleiders als Bill Clinton, Barack Obama en Nelson Mandela.
Stedman Graham is president en CEO van S. Graham and Associates (SGA), een management- en marketingadviesbedrijf in Chicago. Hij is de schrijver van elf boeken, waaronder twee New York Times bestsellers, You can make it happen en Teens can make it happen, beide in het Nederlands vertaald. Hij geeft lezingen en verzorgt seminars voor bedrijven en organisaties wereldwijd. 
Graham behaalde zijn bachelor in sociale wetenschappen aan de Hardin-Simmons Universiteit, zijn master in educatie aan de Ball State Universiteit en een eredoctoraat in de geesteswetenschappen van Coker College, alwaar hij een befaamd gastdocent is. Hij woont de meeste tijd in Chicago met zijn levenspartner Oprah Winfrey.
Bekijk hier de Nederlandstalige boeken van Stedman Graham.

Joseph Oubelkas (Raamsdonksveer, 1980) is een succesvol IT-ingenieur totdat zijn leven op 24-jarige leeftijd een bizarre wending neemt en jaren van onterechte gevangenschap in Marokko het gevolg zijn. Dit verhaal deelt hij in het boek 400 brieven van mijn moeder. Sinds de verschijning van het boek in 2011 geeft Joseph Oubelkas lezingen en presentaties voor overheidsinstanties, scholen, universiteiten en het bedrijfsleven in binnen- en buitenland. Hierdoor heeft hij al tienduizenden mensen mogen inspireren en motiveren.
Bekijk hier de boeken van Joseph Oubelkas.

Charles Ruffolo, internationaal spreker, trainer, schrijver en uitgever, heeft netwerken eigenhandig uitgebouwd tot een ware wetenschap en van zijn eigen professionele netwerk een goed lopend bedrijf, The NetworKing B.V., gemaakt. Charles Ruffolo is ook de man die President Clinton en Sir Richard Branson naar Nederland heeft gehaald en recent het contact tot stand bracht tussen de minister-president van Aruba en Al Gore in het kader van ‘Green Aruba’. Charles heeft het boek ‘Netwerk Je Weg Naar Succes’ geschreven en hij is de bedenker van het kaartspel ‘Ruffle Shuffle’.
Bekijk hier de boeken van Charles Ruffolo.

Voor meer informatie:

Klik op de volgende link:
https://www.thenetworking.com/event/identity-seminar-2017-06-23/

Datum: 23 juni 2017

  • 18:00 – Registration
  • 18:30 – Welcome Word & Finger Food with Refreshment
  • 19:00 – Charles Ruffolo ”NetworKing with Identity”
  • 19:30 – Joseph Oubelkas ”Finding your true Identity”
  • 20:00 – Pause
  • 20:30 – Stedman Graham ”Identity Leadership”
  • 21:00 – Questions & Answers
  • 21:30 – Remko Harms sings NEW ”Identity” song
  • 22:00 – End of Event

Locatie: Amsterdam Marriott Hotel, Stadhouderskade 12, 1054 NH  Amsterdam


Lezingen van Ger Lodewick

Sinds 1996 houdt het thema orgaandonatie en -transplantatie Ger Lodewick bezig. Had hij vroeger het ouderwetse donorcodicil op zak, nu heeft hij zich bewust laten registreren als niet-donor [keuze 2] in het donorregister.
De voorlichting van de overheid dient verregaand verbeterd te worden. De alles verhullende en misleidende pro-orgaandonatie-campagnes die regelmatig over ons uitgestrooid worden, dienen in de huidige vorm te stoppen. Er dient volledige informatie te worden gegeven.

Over dit onderwerp heeft hij het boek Wat je over orgaandonatie zou moeten weten geschreven. Daarnaast geeft hij regelmatig interactieve lezingen en als hij wordt uitgenodigd neem hij deel aan workshops en gesprekken hierover.

Ger geeft lezingen op de volgende data:

3 nov. Afferden (Gld)
Van Heemstraweg 38
Meer info: Jacolien Vos - info@jacolienvos.nl
20.00 - 22.30 u

12 nov. Naarden
Meentweg 9
Meer info: Marlgreet van Galen - jmgaalen@xs4all.nl
10.30 - 13.00 u


Gratis nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alle nieuwe uitgaven?
Wij betalen de verzendkosten
• orders boven € 20,- (incl. BTW)
• uitsluitend in NL
• (zie verder alg.voorw.)
Onze nieuwste uitgaven
Top 20 verkochte boeken
Boeken die je niet leest, helpen niet
•  Opmerkingen/vragen?
   laat het ons weten
•  Een eigen boek schrijven
   •  Media/Pers
•  Eerdere nieuwsbrieven
•  Partner worden
•  Zakelijk - Boekhandel
•  Alg. Voorwaarden
•  Privacy Policy
•  Disclaimer
•  Contact
•  Missie & Passie
   Powered by MostWorld
Disclaimer

De boeken en producten op Succesboeken.nl worden niet aangeboden voor diagnose, genezing, behandeling, vermindering of het voorkomen van welke ziekte of aandoening dan ook.
Wij bevelen de klanten en lezers ten sterkste aan om ongemakken, aandoeningen en/of ziekten te bespreken met een medisch bekwaam professional.