De grootste website voor zelfhulpboeken en -producten         
 
boeken waar je beter van wordt
Download gratis eboeken en
blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en ander nieuws. Klik hier.
  Home | Nieuw| | Video's| | Ontmoet de auteur           
Uitgebreid zoeken
|  


Fermenteren


Auteur: Heiko Antoniewicz en Markus P. Hoffmann


€ 49,95



Levertijd: 1-3 werkdagen




attendeer een relatie

256 pagina's
ISBN: 9789048313143
Uitvoering: Hardcover
Deel dit boek/product via:
 Email  Twitter  Facebook  MySpace  Linkedin

Categorie: koken >> gezond eten
Trefwoorden: conserveren  vergisten  smaken    
Samenvatting & achtergrondinformatie

In de geschiedenis van de voedselbereiding is fermenteren absoluut een van de oudste en belangrijkste thema's. Vergisting wordt al eeuwenlang door mensen overal ter wereld toegepast, bewust of onbewust; soms zijn we alleen maar vergeten dat dat is wat er feitelijk gebeurt met bepaalde producten.

De eerste fermentatiepogingen hadden tot doel om levensmiddelen te conserveren, maar daarop volgde de aangename ontdekking dat deze techniek ook spectaculaire smaaksensaties op kon leveren. Dit gegeven biedt natuurlijk een scala aan mogelijkheden binnen de verfijnde keuken.

Heiko Antoniewicz houdt zich al jaren bezig met alle spannende ins en outs van de fermentatietechniek. Hij behoort niet alleen tot de beste chef-koks van Duitsland, maar staat erom bekend dat hij graag experimenteert met veelbelovende technieken en ingrediënten. Hij kijkt bij zijn zoektocht niet alleen naar de toekomst; oude tradities zijn soms minstens zo veelbelovend - zeker als ze met een nieuwe blik worden bekeken. Samen met moleculair bioloog dr. Michael Podvinec zocht hij voor dit boek de theorie en praktijk van fermentatie tot op de bodem uit.

De inleiding in de theorie van het fermenteren in dit boek geeft voldoende basiskennis om met de recepten van Heiko Antoniewicz aan de slag te kunnen gaan. Deze staan ver af van de gebruikelijke, dagelijkse gerechten; ze openen heel nieuwe perspectieven dankzij de fermentatie van groente, fruit, vis, vlees, granen, melk en dranken.

De recepten gaan vergezeld van de prachtige foto's van Thomas Ruhl, die sinds jaar en dag tot de beste voedselfotografen ter wereld behoort.

Gratis nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alle nieuwe uitgaven?
Wij betalen de verzendkosten
• orders boven € 20,- (incl. BTW)
• uitsluitend in NL
• (zie verder alg.voorw.)
Onze nieuwste uitgaven
Top 20 verkochte boeken




















Boeken die je niet leest, helpen niet
•  Opmerkingen/vragen?
   laat het ons weten
•  Een eigen boek schrijven
   •  Media/Pers
•  Laatste & eerdere nieuwsbrieven
•  Partner worden
•  Zakelijk - Boekhandel
•  Alg. Voorwaarden
•  Privacy Policy
•  Disclaimer
•  Contact
•  Missie & Passie
   Powered by MostWorld
Disclaimer

De boeken en producten op Succesboeken.nl worden niet aangeboden voor diagnose, genezing, behandeling, vermindering of het voorkomen van welke ziekte of aandoening dan ook.
Wij bevelen de klanten en lezers ten sterkste aan om ongemakken, aandoeningen en/of ziekten te bespreken met een medisch bekwaam professional.